## Idaho Lands Resource Coordinating Council SUMMER MEETING --Agenda--

## August 6<sup>th</sup>, 2020 8:30 am – 12:30 pm (Pacific Time)

Place: Virtual Zoom Meeting – Ara's Meeting Room

|   | Agenda Items   | Preparation       | Outcome   | Start<br>Time        |
|---|--|-------------------|---|----------------------|
| 1   | Technical Announcements—<br><i>Moderator</i>                 | None              | Technical announcements; participant<br>introductions in chat box; participants<br>encouraged to use hand raise function<br>after each agenda item for questions;<br>questions/comments may also be placed<br>in the chat box; meeting recorded | 8:30 am<br>(10 min)  |
| 2   | Welcome/Introductions—<br>K Sandahl / M Wolcott              | None              | Introduction of committee   | 8:40 am<br>(15 min)  |
| 3   | FAB Update – A Andrea, <i>M Beaudoin,</i><br><i>A Morrow</i> | None              | State of the Bureau update and new staff introductions  | 8:55 am<br>(15 min)  |
| 4   | Shared Stewardship – A Andrea, C Foss                        | None              | Updates to the Stewardship Program,<br>State of the Agency, new staff<br>introduction   | 9:10 am<br>(15 min)  |
| 5   | Forest Legacy – K Sjoquist                                   | None              | Update of Forest Legacy Program, virtual field tour   | 9:25 am<br>(30 min)  |
| Human Needs/Comfort Break 9:55 am (10 min)  |  |                   |   |                      |
| 6   | FAP – Final Review of Assessments –<br><i>T Eckberg</i>      | Review Assessment | Any additional discussion needed before requesting motion for approval  | 10:05 am<br>(40 min) |
| Human Needs/Comfort Break 10:45 am (30 min) |  |                   |   |                      |
| 7   | FAP – Final Review of Strategies –<br><i>T Holfeltz</i>      | Review Strategies | Any additional discussion needed before requesting motion for approval  | 11:15 am<br>(60 min) |
| 8   | Technical Closing Remarks – Moderator                        | None              | Technical Announcements   | 12:15 pm<br>(5 min)  |
| 9   | Meeting Feedback, Wrap Up –<br>K Sandahl / M Wolcott         | None              | Assignments; Next Meeting   | 12:20 pm<br>(10 min) |
| Adjourn 12:30 pm                            |  |                   |   |                      |