# Idaho Lands Resource Coordinating Council

SUMMER MEETING AGENDA

June 22<sup>nd</sup>, 2021 | 9:00 am – 5:00 pm (Pacific Standard Time)

Place: Lewiston, ID & Corrie's Zoom Meeting Room

(https://idl.zoom.us/j/4420191681?pwd=QzMxUDIQWk1TaTIVaTIXNThKU2phUT09)

### DAY1

	Agenda Items	Preparation	Outcome	Start Time
1	Technical Announcements Moderator	None	Recorded meeting; Virtual and In-person	9:00 am (5 min)
2	Welcome/Introductions <i>M Wolcott, T Maguire</i>	Review February Meeting Minutes	Approval of February Meeting Minutes	9:05 am (20 min)
3	ILRCC Updates M Wolcott, C Ivey	None	ILRCC Operating Procedures – pending approval; ILRCC Member Bio Section of the Handbook - pending	9:25 am (10 min)
4	IDL & Federal Budget Update FAB Update <i>A Gray</i>	None	Know what is happening	9:35 am (20 min)
5	Forest Legacy Program Update A Gray	None	Understand program direction	9:55 am (20 min)
	Break – 10:15 – 15 minutes			
6	UCF Program Update M Beaudoin	None	Understand program direction	10:30 am (30 min)
7	LSR – Ecosystem Service Evaluation Project <i>T Maguire</i>	None	Feedback received	11:00 pm (30 min)
8	Grant Project Report Out T Holfeltz	None	Know what is happening	11:30 am (30 min)
	L	unch (Provided) – 12:00	– 45 minutes	
9	U of I Joint Position <i>C Foss, T Holfeltz</i>	None	Understand program direction	12:45 pm (15 min)
10	Shared Stewardship A Andrea, C Foss, A Morrow, T Holfeltz	None	Know what is happening	1:00 pm (90 min)
		Break – 2:30 – 15 n	ninutes	
11	Forest Practices Program Update G Hess, A Gray	None	Shade Rule Making information conveyed	2:45 pm (45 min)
12	Smoke Management/Regulation Update A Gray, G Hess, T Holfeltz, S Hayes	None	Smoke Management/Regulation information conveyed	3:30 pm (20 min)
13	Prescribed Fire Council Update T Holfeltz, J Russell, S Hayes	None	Understand Council Mission, Current & Future Happenings	3:50 pm (30 min)
14	Member Intro Schedule – It's Back! ICOLT - Regan Plumb	None	Understand Organization Mission, Current & Future Happenings	4:20 pm (20 min)
15	Technical Announcements Moderator	None	n/a	4:40 pm (5 Min)
16	Closing Comments M Wolcott, T Holfeltz	None	Evening Social Details; Field Trip Overview	4:45 pm (15 min)
	Adjourn .	5:00 pm (Reconvene d	at 8:00 am on 6/23)	

Please join us for an evening social after Tuesday's meeting at Merriweathers Bistro (located in the hotel)

# Idaho Lands Resource Coordinating Council

SUMMER MEETING

## --Agenda--

June 23<sup>rd</sup>, 2021 | 8:00 am – 1:30 pm (Pacific Standard Time)

Place: Field Tour Locations/Route Below

DAY2

#### Field Tour Itinerary - Time and Locations are subject to change

*Lunch 1230 - Lunch is provided according to your menu selections via the survey.* 

End of Day Departure – 130

Arrive Winchester State Park – 1215

Depart Seed Orchard – 0945

Arrive Waha Lake – 1015 Depart Waha Lake – 1045 Arrive Tribal Stop – 1115 Depart Tribal Stop – 1145

