Idaho Lands Resource Coordinating Council

WINTER MEETING

--Agenda--

February 17th & 18th, 2021 | 12:00 pm – 4:00 pm (Pacific Standard Time)

Place: Virtual Zoom Meeting – Corrie's Meeting Room

DAY 1

	Agenda Items	Preparation	Outcome	Start Time			
1	Technical Announcements Moderator	None	Recorded meeting	12:00 pm (5 min)			
2	Welcome/Introductions M Wolcott, T Maguire	Review August Meeting Minutes	Approval of August Meeting Minutes	12:05 pm (10 min)			
3	ILRCC Updates M Wolcott, C Ivey	Review Operating Procedures	Feedback and/or motion to approve updated ILRCC Operating Procedures Feedback and/or motion to approve ILRCC Member Bio Section of the Handbook Feedback and/or motion to approve posting ILRCC Member information to the IDL ILRCC Webpage	12:15 (30 min)			
4	FAB Updates A Andrea, A Gray	None	Understand changes	12:45 pm (15 min)			
5	Shared Stewardship A Andrea, C Foss	None	Understand initiative direction	1:00 pm (15 min)			
6	Forest Practices Program Update G Hess, A Gray	None	Shade & Smoke information conveyed	1:15 pm (30 min)			
	Break - 15 minutes						
7	Forest Stewardship Update A Morrow	None	Understand program direction	2:00 pm (10 min)			
8	Forest Health Program Update T Ekberg	None	Know current & projected conditions	2:10 pm (20 min)			
9	UCF Program Update M Beaudoin	None	Understand program direction	2:30 pm (30 min)			
10	Forest Legacy Program Update K Neorr	None	Know what has happened & what is coming up	3:00 pm (10 min)			
11	Fire Program Update T Holfeltz	None	Know what is happening	3:10 pm (20 min)			
12	Technical Announcements Moderator	None	n/a	3:30 pm (5 Min)			
13	Closing Comments M Wolcott	None	Assignments & Meeting Feedback	3:35 pm (15 min)			
	Adjourn 3:50 pm (Reconvene at 12:00 pm on 2/18)						

Idaho Lands Resource Coordinating Council

WINTER MEETING

--Agenda--

February 17th & 18^{th} , 2021 | 12:00 pm – 4:00 pm (Pacific Standard Time)

Place: Virtual Zoom Meeting – Corrie's Meeting Room

DAY 2

Agenda Items		Preparation	Outcome	Start Time		
1	Technical Announcements Moderator	None	Recorded meeting	12:00 pm (5 min)		
2	Welcome Back M Wolcott	None	n/a	12:05 pm (10 min)		
3	FY21 Projects FY22 WSFM Proposals Review T Holfeltz, C Ivey	Review WSFM Apps	Provide feedback and recommendations via hand-raise function and chat box	12:15 pm (75 min)		
Break - 15 minutes						
4	FY21 HFR Proposals Review T Holfeltz, C Ivey	Review HFR Apps	Provide feedback and recommendations	1:45 pm (45 min)		
5	FY22 LSR Proposals Review T Holfeltz, C Ivey	Review LSR Apps	Provide feedback and recommendations	2:30 pm (60 min)		
6	Technical Closing Remarks – Moderator	None	Technical Announcements	3:30 pm (5 min)		
7	Meeting Feedback, Wrap Up – M Wolcott	None	Assignments, Meeting Feedback, & Next Meeting	3:35 pm (15 min)		
Adjourn 3:50 pm						