Idaho Lands Resource Coordinating Council FALL MEETING

--Agenda--

Thursday, November 1, 2018 9:00 am – 4:00 pm (Local)

Place: IDL Staff Office, 3284 West Industrial Loop, Coeur d' Alene, ID

	Agenda Items	Preparation	Outcome	Start Time
1	Welcome/Introductions— K Knoch, All	None	Introduction of committee and guests	9:00 am (15 min)
2	Shared Stewardship – A Andrea, C Foss	None	Changes and updates to the Stewardship Program	9:15 am (15 min)
3	USDA & BLM Fire Modeling – A Andrea, C Foss	None	Share what is happening with Fire Risk Modeling and potential FAPP impacts	9:30 am (15 min)
4	Climate, Air and Water models – A Mock, E Edison, M Eliot, G Hess	None	These models weren't presented at the last meeting in their entirety	9:45 am (45 min)
Morning Break 10:30 am (15 min)				
5	Insects, Fire, Forest Products Economics – A <i>Mock, E Eidson, T</i> Holfeltz, M Fritz	Review modeling in current FAP	Final Maps presented for approval	10:45 am (75 min)
Lunch – 12:00 PM (45 min)				
6	Finalize Models – <i>T Holfeltz, T Eckberg</i>	Review modeling in Current FAP	Any Additional discussion needed before approving all models as final	12:45 pm (45 min)
7	Narrative Format for Models – <i>T Holfeltz</i>	Review current FAP for formatting	Establish the format for the model narratives, same as current?	1:30 pm (15 min)
8	Models Combined to create Risk/Benefit map – <i>A Mock</i>	Review current map and priority areas	Look at new map and compare to current version	1:45 pm (45 min)
Afternoon Break 2:30 pm (15min)				
9	Begin Review of Resource Strategy Section – <i>T Holfeltz, T Eckberg</i>	Review Current Resource Strategy Section of FAP	Start review of Resource Strategies from Current FAP to determine if ok with, need to edit, or add strategies	2:45 pm (60 min)
10	Meeting Feedback, Wrap Up— <i>K Knoch, All</i>	None	Feedback provided.	3:45 pm (15 min)
Adjourn 4:00 pm 'ish'				