Idaho Lands Resource Coordinating Council

SUMMER/FALL MEETING AGENDA

September 28th, 2022 | 8:30 am – 4:30 pm (Mountain Time)

Place: Holiday Inn Express & Suites - 210 N 3rd St, McCall, ID 83638

DAY 1

Agenda Items		Preparation	Outcome	Start Time
1	Technical Announcements Moderator	None	Recorded meeting; In-person only	8:30 am (5 min)
2	Welcome/Introductions T Maguire	Review June 2021 & February 2022 Meeting Minutes	Approval of June/February Meeting Minutes	8:35 am (20 min)
3	ILRCC Updates T Maguire, C Ivey	None	Know what is happening	8:55 am (10 min)
4	FAB Update A Gray	None	Know what is happening	9:05 am (10 min)
5	IIJA Grant Update - CWDG A Gray, T Holfeltz, C Ivey	None	Know what is happening	9:15 am (45 min)
Break — 10:00 — 15 minutes				
6	Forest Legacy Program Update L Robinson	None	Know what is happening; Recommendations Received	10:15 am (30 min)
7	UCF Program Update M Perkins	None	Understand program direction	10:45 am (15 min)
8	Forest Health Program Update (Cydia/EAB) T Eckberg, M Perkins	None	Understand program direction	11:00 am (15 Min)
9	Forest Practices Program Update A Morrow; A Gray	None	Know what is happening	11:15 am (15 min)
Lunch (Provided) – 11:30 – 45 minutes				
10	Grants Update C Ivey; T Holfeltz	None	Know what is happening	12:15 am (30 min)
11	Non-Mitigation Project Report T Holfeltz	None	Know what is happening	12:45 pm (30 min)
12	Shared Stewardship – SW/SE ID A Andrea; T Holfeltz	None	Know what is happening	1:15 pm (30 min)
13	Evacuation Planning – T Holfeltz; S Nelson	None	How to access and share	1:45 pm (30 min)
Break – 2:15 – 15 minutes				
14	What Makes a Good Rx in Practice – T Holfeltz; IDFG	None	Guidance on how to be inclusive of all aspects of mitigation/restoration	2:30 pm (60 mins)
15	ILRCC Membership Discussion	None	Understand membership status; Vote on ILRCC Vice Chair starting Jan 1, 2023	3:30 pm (30 min)
16	Technical Announcements Moderator	None	n/a	4:00 pm (5 Min)
17	Closing Comments T Maguire; T Holfeltz	None	Evening Social Details; Field Trip Overview	4:05 pm (25 min)
Adjourn 4:30 pm				

Please join us for an evening social after Wednesday's meeting at TBD

Idaho Lands Resource Coordinating Council

SUMMER MEETING

--Agenda--

Sept 29th, 2022 | 8:00 am - 2:30 pm (Mountain Time)

Place: Field Tour Locations/Route Below

DAY 2

<u>Field Tour Itinerary - Time and Locations are subject to change</u>

Jug Mountain Community Fuels/Evacuation Plan

McCall Urban/Community Forestry

Bear Basin Fuels

Ponderosa State Park

Depart hotel - 0800

Jug Mtn - 0830

Depart Jug Mtn - 0930

Arrive McCall – 1000

Depart McCall - 1100

Arrive Bear Basin – 1115

Depart Bear Basin – 1200

Arrive Ponderosa State Park - Lunch @ 1215

End of Day Departure – 1400